Lättskötta och självvattnande blomlådor för enklare skötsel och vackrare blommor på graven.

Vi är återförsäljare för Emperi blomlådor - en svensktillverkad produkt  som är väldigt uppskattad och omtyckt runt om i landet. 

Produktinformation: EMPERI blomlåda är en självvattnande blomlåda som består av yttre vattenlåda, en inre separat planteringslåda samt en sugfilt på botten av planteringslådan. Den inre planteringslådan gör det möjligt att välja om du vill plantera direkt på plats eller i en arbetshöjd. Konstruktionen gör skötseln betydligt enklare och arbetet mer ergonomiskt.

Blomlådan tillverkas av återvinningsbart aluminium för högsta kvalité och hållbarhet (25 års funktionsgaranti) samt för god stabilitet och tålighet. Den tål värme och kan inte antändas av ex tjältiningsaggregat eller värmeljus. Den koniska formen gör att lådan kan vara nedgrävd året om. På ett enkelt sätt fyller du på vatten 1-3 gånger i månaden (beroende på väderleken).

Med hjälp av blomlådan Emperi original håller du blommorna på plats och trädrötterna utanför planteringen. Detta tillsammans med jämn tillgång på vatten ger dig vackert blommande växter hela sommaren.

Blomlådorna finns i olika storlekar!

För prisinformation och mer utförligare information angående dessa lådor Kontakta oss.

Se BILDSPEL och VIDEO nedan om Emperi blomlådor!